Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pátek 2. února jsme se jako každý rok sešli na důležitém závodu ve slalomu, který byl letos ještě opepřený o adrenalinový závod na bobové dráze. Lyžařský závod proběhl na sjezdovce Kramolíně a bobový závod na Lipně. V sobotu jsme si museli přivstat, aby se stihlo odjet obě jízdy do doby, než se na sjezdovku nahrnou po zlámaných haksnách toužící lyžníci.

Obrazek

Letošní účast byla co do počtu slabší, ale o to více kvalitnější. Chyběli taková esa jako Honzík Doubek, nebo Marek Liška. Důležité bylo, že stálí špičkoví závodníci jako jsem já a Lájoš nechyběli. Kromě nás dvou se tedy ještě závodu zůčastnili tito borci: Járyn Hájek, silná hejzákovská trojka: otec Petr + Pedro +  Filip, Luboš Vacovský, Milan Krampla a pomocný časoměřič Jirka Ungr. Takže po odjetí obou jízd, jsme se přesunuli do osvěžovny pořádně se připravit na bobovou jízdu. Zahájení jízd bylo naplánováno na 14 h. a přesun na Lipno se sdařil bez vážnějších nehod.

Obrazek

Po zkušebních jízdách již šlo do "tuhého". Několik borcú po riskantní jízdě dráha téměř vyhodila ze sedla, nicméně závod dokončili všichni vč. Jirky Ungra, který také závodil. Při mojí jízdě všem běhal mráz po zádech nicméně bylo to zbytečné, neb jsem zvolil bezpečnou optimální stopu, která mě vynesla na 3 místo. Velice riskantní jízdou vyhrál opět Filip, a za ním v těsném závěsu bratr Pedro.

Večer potom proběhlo v hotelu Kramolín velkolepé vyhlášení výsledků, bohužel výsledkové listiny se nějakou nešťastnou náhodou ocitli v odpadkovém koši Járyna, takže jak vše dopadlo se dozvíte, až si někdo vzpomene.V závodě lyřařském se stal vítězem Filip, druhý Pedro, třetího si již nepamatuji, ale já jsem to nebyl. V bobovém závodě vyhrál opět Filip, druhý Pedro a třetí já. Po vyhlášení vítězů došlo také na sprostonárodní písně a velmi zdařilá akce se zakončila mohutným přípitkem všem Hrochům a jejich přátelům. Vítám jakékoliv komentáře viz dole.

 

Náhledy fotografií ze složky Incos Cup 2007 - Kramolín